Młodzi aktywiści

Forum młodych aktywistów

Ogłoszenie

Zaglądnij do: Sala Obrad. Aktualne projekty.

W profil w zakładce "Personalne" w polu "WWW" wpisujcie link do swojego profilu na erepublik

#1 2010-01-04 20:50:26

Tony Granda

Aktywista/Z-c Prezesa

Punktów :   

MA

Powoli sie rozkręcamy
Jeszcze będą z Nas ludzie.
Trzymajmy się razem.
Wiem że nie którzy woleliby przyjść i zobaczyć piękną organizację. Sprawnie działającą armię i przedsiębiorstwo.
Każdy by chciał mieć oparcie w starszych, doświadczonych graczach.
Dlatego, jak tak patrzę na inne organizacje, to trochę szkoda mi Was że dołączyliście tutaj.
Oni mają wszystko już zrobione. Wiedzą jak prowadzić firmy, gdzie zarobić, jak walczyć. Piszą takie mądre posty i artykuły.
Przyznaję że MA nie jest czymś co kusi każdego. Pokazałem Wam mój pomysł, nawet tylko zalążek. Bo zależało mi na stworzeniu grupy która będzie się rozumiała. Chciałem byście to Wy tworzyli tą organizację, nie ja. Moim zadaniem było dać sygnał. Chciałem byście stali się organizatorami. Przestali patrzeć na inne grupy bojowe z zazdrością. Ale stworzyli własną, lepszą. To Wy należycie do przywódców MA. To Wy działacie, prowadzicie. Macie możliwość poprowadzenia i stworzenia własnej organizacji według własnych pomysłów. Oczywiście jeśli przypadną one wszystkim do gustu

Dlatego z mojej strony dam z siebie wszystko byście czuli się dobrze wśród MA
Zaufaliście mi, dlatego was nie zawiodę.

To taki dół mnie naszedł ;p

#2 2010-01-04 21:17:44

Karpiq

Rozdaje gold

Punktów :   

Re: MA

jak to czytałem to sie zastanawiałem, czy na końcu nie napiszesz "dałem Wam pomysł, a teraz odchodze" xD

Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie,
to dźwiękiem wypełnić przestrzeń,
bez tych fal, drgań, dźwięków życie puste jak słoik,
z którego ktoś wyjadł cały smakołyk

#3 2010-01-04 21:30:00

chnum

Moderator

1251265
Punktów :   

MA rodzi się w bólach, bo uczymy się na własnych błędach, jednak chyba cały w tym urok

Hodie mihi cras tibi

#4 2010-01-04 21:32:08

Kaitaye

Twój Władca

9336719 nie spamuj ;p
Punktów :   

Łeee tam. Nieco się nawet wzruszyłem, bo uświadomiłem sobie, że dzioucha 50km ode mnie, i to i wiadomo
Teraz jest nieco burzliwy okres, kiedy wszystko się ustala. Ale w końcu się utrzemy, i będzie pełna radocha z gry xD

Suma podstawy równa się kwadratowi obu ramion
Lubie Placki
Siema Heniu
Kopytko

#5 2010-01-04 21:40:40

Tony Granda

Aktywista/Z-c Prezesa

Punktów :   

fajnie że to rozumiecie, że MA się rodzi i że to nasz wspólny projekt. Jeśli macie coś komuś do powiedzenia, walcie prosto z mostu. Wykrzyczeć wszystko co ci leży. Ale po 5 minutach chcę wszystkich widzieć z powrotem pogodzonych i współpracujących. Bo na pewno dojdzie do konfliktów. Dlatego musimy byc gotowi na ustępstwa. Pamiętajcie że bez Was MA nie istnieje. Bo MA to nie organizacja. To młodzi gracze. Gracze to ludzie. Dlatego szanujmy się

#6 2010-01-04 21:44:08

Kaitaye

Twój Władca

9336719 nie spamuj ;p
Punktów :   

Na razie konfliktów nie ma, wszystko powoli idzie do przodu, są dyskusje, wiadomo. Ale jak każdy w avku nie będzie miał różowego misia z niebieskim serduszkiem z opaską na oku i uzi w łapie, to ja się z wami bawić nie będę
Dobra, idę spać xD

Suma podstawy równa się kwadratowi obu ramion
Lubie Placki
Siema Heniu
Kopytko

Stopka forum

RSS