Forum młodych aktywistów
Twój Władca
Ahhaaa... A i tak sobie pomyślałem, że można by do rządu napisać, coby nam pomógł (tak jak to robią ludzie w rl, pisząc do prezydenta czy tam premiera). Może udałoby się nam dostać bezprocentowy (bądź też znikomy, ew. umową handlową o określonej wartości) kredyt ku chwale wielkiej ePolski. W sumie państwowa machina to potężny moloch, te 50 golda może by ją nie zbawiło, gdyby oddawano jej tak 2-xxx miesięcznie
Wiem że spam i wgl więc teraz na temat.
W założeniu. Hm... do 16 lvl powinno się uzbierać 25golda, taa? W takim razie czekam do tego lvl i będę mógł tyle wpłacić xD
Rozdaje gold
Aktualnie - 5g na koncie.
przypomnijcie mi skąd te 25g do 16 lvlu ma sie wziąć? ;p 10g będzie za 6 i 16 lvl, 5g za jakiś tam poziom siły zdaje sie, 5g za hard workera a ostatnie 5g?
Aktywista/Z-c Prezesa
Karpiq napisał:
przypomnijcie mi skąd te 25g do 16 lvlu ma sie wziąć? ;p 10g będzie za 6 i 16 lvl, 5g za jakiś tam poziom siły zdaje sie, 5g za hard workera a ostatnie 5g?
Dorobić się można. Na przykład w rosji lub hiszpani. Tam gdzie kurs golda to wiecej niz 0,3
to kto ma jakieś sprawdzone angielskie proxy?
Moj stan golda to zero niestety wczesniej wydalem to na domek q1, dopiero potem pojawila sie MA.
Twój Władca
Polskie forum eRepa /// SPAM MESYDZ napisał:
1.Wchodzisz na stronkę: http://prx.centrump2p.com/kraj/gb/1
2.Klikasz w któryś z dostępnych linków, otworzy ci się stronka, wpisujesz tam " http://www.erepublik.com"
3.Logujesz się na swoje konto, klikasz w "Gold and Extras" i tam na dole masz linki do ankiet z napisem "Free" .
4.Wchodzisz, podajesz maila, wypełniasz ankietę i tyle
Wypełnij od razu parę gdyż z niektórymi są problemy i gold nie przychdzi ^^
Twój Władca
Ale może zdołasz jeszcze jakoś uciułać go nieco :]
Aktywista/Z-c Prezesa
Jeszcze raz przypomnę Zbieramy gold. Nie wydawać gold'a. Gold zbierać ;p
w najgorszym przypadku podobno za każdy wbity lvl pomiędzy 16 a 21 dostaje sie 5g ;p
Twój Władca
Zapraszać ziomków (reflink), 5 golda jeśli taka osoba wbije 6 lvl. Już zaprosiłem chłopaka siostry