Młodzi aktywiści

Forum młodych aktywistów

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

Zaglądnij do: Sala Obrad. Aktualne projekty.

W profil w zakładce "Personalne" w polu "WWW" wpisujcie link do swojego profilu na erepublik

#1 2010-01-03 19:25:30

Wojtek137

Gość

Parę pytań

Witam.
Zastanawiam się nad przyłączeniem do Was, jednak wcześniej mam kilka pytań:

1) Mam 13 lvl - przyjmujecie osoby z takim stażem?
2) Jakie są główne cele 'spółki'? gospodarcze czy militarne?
3) Po wstąpieniu mam jakieś zobowiązania? warunki do spełnienia?
4) Jak wygląda sprawa z ewentualnym dodatkowym prowadzeniem własnej firmy (nie zależnie od spółki)?
5) Jak wygląda ogólne zarządzanie spółką? Kilku kieruje a reszta zasuwa jako pracownicy, czy raczej staracie się, aby każdy miał wpływ na jej działanie, rozwój?

Na razie tyle

Z góry dziękuję za odpowiedź.

P.S. dla zainteresowanych -> http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2314966

#2 2010-01-03 20:11:52

Kaitaye

Twój Władca

9336719 nie spamuj ;p
Punktów :   

Re: Parę pytań

Dużo rzeczy jest jeszcze do ustalenia (ciągle tworzą się wewnętrzne prawa, którymi będziemy się kierować). Odpowiedzi według mnie:
1) Mam 13 lvl - przyjmujecie osoby z takim stażem? Mam identyczny
2) Jakie są główne cele 'spółki'? gospodarcze czy militarne? Na razie na pewno gospodarcze. Z czasem pewnie uda się to wyrównać.
3) Po wstąpieniu mam jakieś zobowiązania? warunki do spełnienia? Ależ oczywiście. Pracujemy nad tym. Bądź przygotowany do pracy w naszych strukturach, jeśli zechcesz przystąpić. Będą również inwestycje na początek naszej działalności.
4) Jak wygląda sprawa z ewentualnym dodatkowym prowadzeniem własnej firmy (nie zależnie od spółki)? MA nie powinno mieć na to wpływu. Btw. właśnie po to jestem w MA, by szybciej się dorobić i samemu założyć własną działalność.
5) Jak wygląda ogólne zarządzanie spółką? Kilku kieruje a reszta zasuwa jako pracownicy, czy raczej staracie się, aby każdy miał wpływ na jej działanie, rozwój? Oooo... Takie rzeczy są już dyskutowane wewnętrznie, nic Ci o tym napisać nie mogę. Powiem tylko, że kierujemy się zasadą równości, nie ma więc opcji, by czyjś głos był pomijany

Viola xD

Suma podstawy równa się kwadratowi obu ramion
Lubie Placki
Siema Heniu
Kopytko

#3 2010-01-03 20:16:07

Karpiq

Rozdaje gold

Punktów :   

co do punktu 5 można powiedzieć, że kontrole sprawują konkretne osoby, ale decyzje podejmujemy wspólnie

Jedyny sens podczas dnia, który wydaje się trwać wiecznie,
to dźwiękiem wypełnić przestrzeń,
bez tych fal, drgań, dźwięków życie puste jak słoik,
z którego ktoś wyjadł cały smakołyk

#4 2010-01-03 20:20:30

chnum

Moderator

1251265
Punktów :   

Będzie to wyglądać tak: na poczatek składamy się na założenie organizacji i firm (oczywiscie po podpisaniu kontraktu na głównym forum erepiblik). Potem pracujemy w tych firmach za głodowe pensje. Produkujemy brońdla siebie, a nadwyżki sprzedajemy. Zarobioną kasę inwestujemy w dalszy rozwój tych firm. Potem gdy się wzbogacimy zakładamy własne firmy. Taki właśnie jest plan.

Ostatnio edytowany przez chnum (2010-01-03 20:20:58)

Hodie mihi cras tibi

#5 2010-01-03 21:06:20

Wojtek137

Gość

Dziękuję za wyjaśnienia

#6 2010-01-03 21:19:31

Tony Granda

Aktywista/Z-c Prezesa

Punktów :   

Jak widać, jesteśmy bardzo aktywni

co do:
4) Jak wygląda sprawa z ewentualnym dodatkowym prowadzeniem własnej firmy (nie zależnie od spółki)?

Warunek jest taki że zatrudniamy się w firmach MA.

#7 2010-01-03 21:21:59

Wojtek137

Aktywista

Punktów :   

Taki, warunek to żaden

Jak już się w coś angażować to na poważnie

Stopka forum

RSS