Forum młodych aktywistów
Gość
Witam.
Zastanawiam się nad przyłączeniem do Was, jednak wcześniej mam kilka pytań:
1) Mam 13 lvl - przyjmujecie osoby z takim stażem?
2) Jakie są główne cele 'spółki'? gospodarcze czy militarne?
3) Po wstąpieniu mam jakieś zobowiązania? warunki do spełnienia?
4) Jak wygląda sprawa z ewentualnym dodatkowym prowadzeniem własnej firmy (nie zależnie od spółki)?
5) Jak wygląda ogólne zarządzanie spółką? Kilku kieruje a reszta zasuwa jako pracownicy, czy raczej staracie się, aby każdy miał wpływ na jej działanie, rozwój?
Na razie tyle
Z góry dziękuję za odpowiedź.
P.S. dla zainteresowanych -> http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2314966
Twój Władca
Dużo rzeczy jest jeszcze do ustalenia (ciągle tworzą się wewnętrzne prawa, którymi będziemy się kierować). Odpowiedzi według mnie:
1) Mam 13 lvl - przyjmujecie osoby z takim stażem? Mam identyczny
2) Jakie są główne cele 'spółki'? gospodarcze czy militarne? Na razie na pewno gospodarcze. Z czasem pewnie uda się to wyrównać.
3) Po wstąpieniu mam jakieś zobowiązania? warunki do spełnienia? Ależ oczywiście. Pracujemy nad tym. Bądź przygotowany do pracy w naszych strukturach, jeśli zechcesz przystąpić. Będą również inwestycje na początek naszej działalności.
4) Jak wygląda sprawa z ewentualnym dodatkowym prowadzeniem własnej firmy (nie zależnie od spółki)? MA nie powinno mieć na to wpływu. Btw. właśnie po to jestem w MA, by szybciej się dorobić i samemu założyć własną działalność.
5) Jak wygląda ogólne zarządzanie spółką? Kilku kieruje a reszta zasuwa jako pracownicy, czy raczej staracie się, aby każdy miał wpływ na jej działanie, rozwój? Oooo... Takie rzeczy są już dyskutowane wewnętrznie, nic Ci o tym napisać nie mogę. Powiem tylko, że kierujemy się zasadą równości, nie ma więc opcji, by czyjś głos był pomijany
Viola xD
co do punktu 5 można powiedzieć, że kontrole sprawują konkretne osoby, ale decyzje podejmujemy wspólnie
Będzie to wyglądać tak: na poczatek składamy się na założenie organizacji i firm (oczywiscie po podpisaniu kontraktu na głównym forum erepiblik). Potem pracujemy w tych firmach za głodowe pensje. Produkujemy brońdla siebie, a nadwyżki sprzedajemy. Zarobioną kasę inwestujemy w dalszy rozwój tych firm. Potem gdy się wzbogacimy zakładamy własne firmy. Taki właśnie jest plan.
Ostatnio edytowany przez chnum (2010-01-03 20:20:58)
Gość
Dziękuję za wyjaśnienia
Aktywista/Z-c Prezesa
Jak widać, jesteśmy bardzo aktywni
co do:
4) Jak wygląda sprawa z ewentualnym dodatkowym prowadzeniem własnej firmy (nie zależnie od spółki)?
Warunek jest taki że zatrudniamy się w firmach MA.