Forum młodych aktywistów
Aktywista/Z-c Prezesa
Muszę się przyznać że to forum jest pierwszym jakie załozyłem. Dlatego moim założeniem było założenie ( po raz trzeci ) tymczasowego forum gdzie moglibyśmy się zebrac. Ale czy ktoś umie prowadzić forum, ma jakies doświadczenie?
Bez dwóch zdań, potrzebujemy lepsze forum Jeśli nie ma wśród nas nikogo kto lubi zabawy z forum to moge się nauczyć je prowadzić. Ale wolałbym zeby zrobił to ktoś bardziej dośiwadczony. Są jakies propozycje domen interentowych?? Jeśli nie to poszukam
A może zostać przy tym forum? Jak myślicie?
Zapraszamy do wspólnej zabawy
Twój Władca
Witam wszystkich
Powiem tylko, że co nieco kiedyś administrowałem na forach (wbrew pozorom, nie znając php, wychodziło mi to raczej całkiem nieźle).
Jeśli chodzi o obsługę for, nadawaniu odpowiednich przywilejów, ukrywaniu for, shoutboxy, śnieg lecący z ekranu i te de - nadam się
Niestety, nieznajomość php ogranicza mnie nieco ;p
Hm. Najwięcej czasu spędziłem na http://www.mojeforum.net
Aktywista/Z-c Prezesa
Witam, jak się większośc zgodzi to będzie super Poczekajmy na komentarze.
nie znam tego hosta, jesli chodzi o php to znajomosc nie jest specjalnie wymagana, mozna gotowce wrzucac ;p
Twój Władca
Z tego co pamiętam (używałem go jakiś czas temu) to świetnie się sprawdzał (od razu wbudowany shoutbox - nie trzeba było skryptów szukać xD, masa skórek i innych opcji). Możliwe, że mogło się zmienić to i owo, ale ze wszystkim można sobie poradzić Jedynym minusem może być nazwa.
No, ale ze znajomością php pole manewru wzrasta, i to baaaaardzo
Poza tym nie znając php w ogóle, ciężko byłoby komukolwiek wrzucić gotowy skrypt - nie wiedziałby gdzie
Aktywista/Z-c Prezesa
No i jak sie podoba forum i nasze działania?? Mam nadzieje że was nic nie odstraszyło
powiedzcie czy podoba sie skórka czy szukamy dalej ;p
Aktywista/Z-c Prezesa
ta jest w porządku
Twój Władca
Ja znam się w miarę na prowadzeniu forum Swego czasu administrowałem forum z około 40 tyś. użytkowników (dla zainteresowanych odsyłam tutaj: http://www.bigserwer.org/ ) jednak od jakiegoś czasu to forum trochę się pogorszyło. Tak więc w miarę możliwości mógłbym się tym zając, jednak najwcześniej w ferie bo teraz sesja na karku
Ale decyzja zależy już od Was
P.s. mimo wszystko prosiłbym o rozpatrzenie zmiany forum, bo to jest strasznie nieczytelne! Proponuje phpBB lub IPB z darmowych
Aktywista/Z-c Prezesa
Jak sie wiekszość zgodzi to ja nie mam nic przeciwko.